Er du interesseret i at høre mere om en plads på KØNG?Book en rundvisning

Det kan være svært at have styr på, hvad barnet skal bruge når de starter i institution. Derfor har vi lavet en liste over de nødvendige (og knap så nødvendige) ting og sager, som barnet får brug for, når det starter i KØNG Vuggestue.

Denne liste er kun til inspiration. Børn er forskellige og har forskellige behov. I kan altid anskaffe jer tingene hen ad vejen, og kan altid spørge personalet til råds.

2 fulde sæt skiftetøj (inkl. undertøj, bukser, bluser, strømper efter årstid)

1 par sutsko/indesko

Når der ikke er fodkoldt, løber børnene mest rundt i bare tæer i vuggestuen. Især i motorik, hvor det kan være nemmere at kravle på madrasserne og sanse forskellige slags underlag med bare fødder.

Overtøj og fodtøj – forår/efterår

Termotøj, regntøj (nogle foretrækker softshell), gummistøvler, tynd hue, vanter, trøje, sko.

Overtøj og fodtøj – sommer

Sommerjakke, regntøj, gummistøvler, sandaler, et par sko og en solhat.

Overtøj og fodtøj – vinter

Termotøj, flyverdragt, vinterhue, vanter, vinterstøvler og evt. termostøvler(ikke nødvendigt. Man kan også bruge et par gummistøvler med uldsokker i, hvis vejret er for vådt).

Sutter

Vi anbefaler sutter med navn på, da børnene ofte kan finde på at bytte sutter.

Salve til bleskift

Hvis der er behov for det, så tag endelig salve med til bleskift, men husk at informere personalet om det.

Sovetid

Vi stiller krybber, madras, lagen, dyne og sengetøj til rådighed, men det er også muligt at have egen barnevogn og soveudstyr med.

Om efteråret og foråret anbefaler vi en fleece eller uldtrøje og en tynd hue til at sove i. Til de koldere dage anbefaler vi en fleece eller ulddragt, en hue (gerne uld), et par tykke sokker og et par små tynde luffer.

Husk også… Navn på ALT

Selvom vi ikke er en stor institution, så beder vi jer om at sætte navn i alt, hvad der kan sættes navn på. På den måde er det nemmere for både personalet, og jer forældre, og sandsynligheden for at noget bliver væk er lille. Du kan både finde navnelapper som klistermærker på nettet, men en tusch vil også kunne gøre det.

Hent Praktisk Liste

Hent den praktiske liste til vuggestuen her: Download PDF

Kontaktoplysninger

Adresse:

KØNG Friskole
Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg
CVR: 32434487

Tlf.nr.:

Mail:

Kontakt KØNG

    Pin It on Pinterest

    Share This