Er du interesseret i at høre mere om en plads på KØNG?Book en rundvisning

På KØNG Friskole vægter vi samarbejdet med forældre højt, da dette er vigtigt og betydningsfuldt for den enkelte elevs skolegang.Som forældre på en friskole har du mulighed for at få indflydelse på skolens udvikling og dit barns skolegang.  Vi mener, at det tætte samarbejde mellem forældre, barn og lærere er afgørende for læring og social trivsel. Friskolen forventer derfor også forældres aktive medvirken i følgende:

 • Undervisningen skal følges op af forældre ved at stimulere børnenes nysgerrighed og motivation for at lære.
 • Forældre skal være i stand til at supplere børnenes læring ved at vise interesse og deltagelse. Det betyder at forældre skal tage børnenes liv og hverdag til sig.
 • Forældre skal følge friskolens hverdag.
 • Vi indbyder til forældremøder og samtaler hen over året, hvor vi har en klar forventning om, at forældre deltager.
 • Der afholdes en del sociale arrangementer på skolen, som vi har ønske om at se forældre til: årstidsbestemte fester, fællesspisning, friskoleaftener, to arbejdsdage og skolens generalforsamling.
 • Som forældre opfordres man til at melde sig ind i forældrerådet. Der er ca 12 forældre, som er aktive i at få opgaver til vores sociale arrangementer uddelegeret og løftet.
 • Bestyrelsen er skolens øverste instans og består hovedsageligt af forældre. Her har man mulighed for at få indflydelse på de overordnede rammer for skolen.

Det er altid vigtigt, at vi holder fast i en god dialog og samtale med hinanden om børnenes skoledag. Derfor er det vigtigt at forældre tager kontakt til gruppelærerne eller skoleledelsen, hvis der er blot den mindste anledning til det.

Kontaktoplysninger

Adresse:

KØNG Friskole
Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg
CVR: 32434487

Tlf.nr.:

Mail:

Kontakt KØNG

  Pin It on Pinterest

  Share This