Home 9 Lejrskoler

Lejrskole

Lejrskole på Køng Idrætsfriskole er en stor begivenhed, som alle ser frem til. Der er tradition for, at alle skolens elever fra 0. til 6. klasse tager samlet på lejrskole hvert år. Hvert andet år deltager 7. og 8. klasse også. Lejrskolen finder sted 3 dage i maj måned.

Lejrturen kan være til et egnet spejderområde med dertilhørende hytte nær vandet. Vi bruger hyttens toilet-, bad- og køkkenfaciliteter. De yngste sover på sovesale, og de ældste sover i telt.

Lejrturen er med til at skabe fællesskab på tværs af klasserne og give børnene nogle andre udfordringer, end de får hjemme på friskolen. Store hjælper små, og der knyttes nye venskaber.

På lejrskolen er der stor fokus på udelivets mange glæder, vi laver fælles mad på bål, bader, fisker, fanger krabber, undersøger vand, skov og nærområder – vi er ude hvor der er højt til loftet, oplevelser og udfordringer til alle. De ældste elever tager på længere ture, hvor områdets kultur udforskes.

Vi mener, at de oplevelser og erfaringer børnene får gennem de mange lejrture, giver dem fylde i bagagen videre i livet.

Pin It on Pinterest

Share This