Er du interesseret i at høre mere om en plads på KØNG?Book en rundvisning

På KØNG Friskole har vi en aktiv bestyrelse bestående af forældre, med tilknytning til både skolen, vuggestuen og børnehaven. Alle er i bestyrelsen for at bidrage til den positive udvikling – og sætte muligheden for medindflydelse i spil.

closed form - do not edit! regards admin
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Formand: Sidsel Høite Fabricius

Jeg hedder Sidsel Høite Fabricius og jeg er formand for bestyrelsen. Mine to børn, Svend og Viggo går i henholdsvis 4. klasse og 1. klasse, og vi har været en del af Køng siden efteråret 2020. Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i foråret 2023.
Børnene, min mand og jeg er netop flyttet fra Jordløse til Gummerup, da vi gerne vil bo tættere på skolen og børnenes klassekammerater.
Når jeg ikke laver bestyrelsesarbejde for Køng, arbejder jeg som dansk- og filosofilærer på Nordfyns Gymnasium i Søndersø.
Vi valgte Køng, da vi ønsker en lille skole, hvor der er plads til, at hver enkelt elev kan være sig selv og stadig indgå i et større sammenhold på tværs af klasser. På Køng oplever vi, at der både er fokus på fællesskab og faglighed, og det er en ballast, vi ønsker, vores børn får med i deres rygsæk videre ud i livet.

Næstformand: Chiara Sofia Lykkens

Jeg hedder Chiara Sofia – de fleste kalder mig Sofia. Jeg er 44 år, bor i Glamsbjerg og er selvstændig. Jeg er mor til Malte, Katrine og Gustav.
Jeg, eller vi, har været en del af KØNG Vuggestue og Børnehave, siden Gustav og Katrine gik i børnehaven, og Malte senere i vuggestuen, og vi valgte KØNG Friskole til alle 3 pga. frirummet og den rummelighed, som vi mødte til rundvisningen for mange år siden. Vi fik følelsen af at komme ind i nogens hjem, når vi kom i skolen – den følelse er jeg vild med.
Vi har på KØNG Friskole en skole, hvor der til alle tider har været plads til alle. Det er en rummelighed og en dyrkelse af forskellighed, som ligger meget op af mine egne værdier.
De værdier, som har grundlagt KØNG, skal der være plads til at beholde på KØNG.

Bestyrelsesmedlem: Anduva Degas Lyra
Bestyrelsesmedlem: Xiame Degas
Bestyrelsesmedlem: Mai-Brit Juul Larsen

 

 

Suppleant: Carsten Andersen

Download Vedtægter

Hent de officielle vedtægter her: Download PDF

Download Bilag til Vedtægter

Hent de officielle Bilag til vedtægter her: Download PDF

Kontaktoplysninger

Adresse:

KØNG Friskole
Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg
CVR: 32434487

Tlf.nr.:

Mail:

Kontakt KØNG

    Pin It on Pinterest

    Share This