Er du interesseret i at høre mere om en plads på KØNG?Book en rundvisning

På KØNG Friskole har vi en aktiv bestyrelse bestående af forældre, med tilknytning til både skolen, vuggestuen og børnehaven. Alle er i bestyrelsen for at bidrage til den positive udvikling – og sætte muligheden for medindflydelse i spil.

closed form - do not edit! regards admin
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Formand: Sidsel Høite Fabricius

Jeg hedder Sidsel Høite Fabricius og jeg er formand for bestyrelsen. Mine to børn, Svend og Viggo går i henholdsvis 4. klasse og 1. klasse, og vi har været en del af Køng siden efteråret 2020. Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i foråret 2023.
Børnene, min mand og jeg er netop flyttet fra Jordløse til Gummerup, da vi gerne vil bo tættere på skolen og børnenes klassekammerater.
Når jeg ikke laver bestyrelsesarbejde for Køng, arbejder jeg som dansk- og filosofilærer på Nordfyns Gymnasium i Søndersø.
Vi valgte Køng, da vi ønsker en lille skole, hvor der er plads til, at hver enkelt elev kan være sig selv og stadig indgå i et større sammenhold på tværs af klasser. På Køng oplever vi, at der både er fokus på fællesskab og faglighed, og det er en ballast, vi ønsker, vores børn får med i deres rygsæk videre ud i livet.

Næstformand: Anduva Degas Lyra
Bestyrelsesmedlem: Mai-Brit Juul Larsen
Bestyrelsesmedlem: Xiame Degas
Bestyrelsesmedlem: Louise Guldberg Degas

 

 

Suppleant: Carsten Andersen
Suppleant: Rikke Mayland Olsen

Download Vedtægter

Hent de officielle vedtægter her: Download PDF

Download Bilag til Vedtægter

Hent de officielle Bilag til vedtægter her: Download PDF

Kontaktoplysninger

Adresse:

KØNG Friskole
Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg
CVR: 32434487

Tlf.nr.:

Mail:

Kontakt KØNG

    Pin It on Pinterest

    Share This