Home 9 Bestyrelsen

Bestyrelsen på Køng Idrætsfriskole

På Køng Idrætsfriskole har vi en aktiv bestyrelse bestående af forældre, med tilknytning til både skolen, vuggestuen og børnehaven. Alle er i bestyrelsen for at bidrage til den positive udvikling – og sætte muligheden for medindflydelse i spil.

closed form - do not edit! regards admin

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Formand for bestyrelsen: Chiara Sofia Lykkens

Jeg hedder Chiara Sofia – de fleste kalder mig Sofia. Jeg er 44 år, bor i Glamsbjerg og er selvstændig. Jeg er mor til Malte i 3., Katrine i 7. og Gustav i 8.

Jeg, eller vi, har været en del af Køng Idrætsvuggestue og Børnehave, siden Gustav og Katrine gik i børnehaven, og Malte senere i vuggestuen, og vi valgte Køng Idrætsfriskole til alle 3 pga. idrætsdelen – jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er særlig idræt’tet’ selv, så det var og er helt centralt for mit valg. OG pga. frirummet og den rummelighed, som vi mødte til rundvisningen for mange år siden. Vi fik følelsen af at komme ind i nogens hjem, når vi kom i skolen – den følelse er jeg vild med.

Vi har på Køng Idrætsfriskole en skole, hvor der til alle tider har været plads til alle. Det er en rummelighed og en dyrkelse af forskellighed, som ligger meget op af mine egne værdier.

De værdier, som har grundlagt Køng, skal der være plads til at beholde på Køng.

Næstformand: Christian Heller

Jeg bor i Glamsbjerg sammen med min kone Liv og vores børn Vidar og Magne. Vidar går i 3 klasse på Køng Idrætsfriskole og har gået i skolen siden 0. klasse. Storebror Magne går i et speciel tilbud.

Jeg er uddannet lærer fra Den Frie lærerskole, siden 2015 har jeg arbejdet som naturvejleder i Assens. Inden da var jeg lærer på Køng Idrætsfriskole, hvilket var et job, jeg var meget glad for, og jeg skiftede kun, fordi naturvejlederjobbet var drømmejobbet. Køng Idrætsfriskole var dengang som nu en rigtig god skole, hvor der er fokus på at møde barnet, hvor det er, og fokus på det helt essentielle relationsarbejde. Derfor var det også helt naturligt for os, at Vidar skulle gå på Køng Idrætsfriskole.

Jeg har siddet i bestyrelsen i et år nu. Sidste år som formand og i år som næstformand. Jeg ser frem til det næste års bestyrelsesarbejde, og vil særligt have fokus på, hvordan vi får fortalt den fantastiske historie om Køng som Vestfyns bedste tilbud til børn fra 0-16 år.

Bestyrelsesmedlem: Kenneth Krogh Ustad

Jeg hedder Kenneth, jeg er 26 år og bor i Køng. Der bor jeg med min kone og vores 2 børn som begge går i Køng Idrætsvuggestue.

Til dagligt arbejder jeg som sikkerhedsvagt i Rosengårdcentret, og i min fritid fisker jeg.

Jeg valgte at tage del i bestyrelsen, da jeg synes, at jeg kan bidrage med en masse positive ting, jeg kan være med til at repræsentere børnehaven/vuggestuen og at jeg kan have indflydelse som forældre, til en god og fornuftig fremtid på begge sider af vejen.

Min interesse er stor, da vi forventer, at vores børn også skal fortsætte på skolen, og derfor er det naturligt, at jeg tager del i det, jeg nu kan og bidrager med mine positive indspark.

Bestyrelsesmedlem: Hans Holm Pedersen

Jeg hedder Hans, er 33 år og far til Rasmus i 3. kl. og Mads i børnehaven. Er privat gift med Charlotte, der arbejder som pædagog.

Har tidligere siddet i forældrerådet, hvor jeg har været med til at planlægge arbejdsdage samt Børnenes dag. Jeg brænder for friskoleånden, og alle de værdier Køng rummer. For mig er det et unikt sted, der skal værnes om, så der også i fremtiden kan læres og leges på matriklen.

Jeg er valgt ind i bestyrelsen for børnehaven, her vil jeg lægge mine kræfter i sammenkoblingen mellem børnehave/vuggestue og skolen. Vi har en rigtig velfungerende børnehave og vuggestue med et højt børnetal, der fortsat skal investeres en masse tid og kræfter i for hele tiden at være opdateret og indbydende.

Jeg er en god organisator, hertil er jeg meget A-B i forhold til at få tingene gjort.

Blev engang kaldt en traktor, og dette tager jeg som et kompliment – ift. jeg uanfægtet mine omgivelser, arbejder mig igennem de opgaver der lander på mit bord. I mit daglige arbejde på Kerry(ostefabrikken), er jeg vant til at indgå i et team og tror jeg har noget at byde ind med. Jeg har hertil kontakt til et drone-firma, hvor jeg allerede har været i dialog med børnehaven ift. at lave en god branding-video til at markedsføre alt det stedet kan.

Ser frem til et rigtigt godt samarbejde med bestyrelse, forældre og alle andre der har interesse i Køng’s udvikling.

 

Bestyrelsesmedlem: Trine Lund Budtz

Jeg er mor til Vera i 4. klasse og Carl i 8. klasse.

Jeg sad sidste år i bestyrelsen som suppleant, og vil gerne være med til at fortsætte det gode samarbejde med ledelse og personale.

Køng har fokus på det hele menneske og sender livsduelige børn ud i den anden ende, unge mennesker med selvværd og selverkendelse. Det vil jeg gerne støtte op om med mit arbejde i bestyrelsen, og så sammenhængskraften fra vuggestue til 9. klasse bliver endnu tydeligere. Derudover er jeg som uddannet atuar ikke tal-forskrækket.

Glæder mig til endnu et år i bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlem: Søren Folke Olsen

Jeg har været tilknyttet Køng som forældre siden 2016, hvor vi har haft børn i både Idrætsbørnehaven og i Idrætsfriskolen, indtil vi i vinters desværre var nødt til at flytte dem begge til anden skole.

Jeg har siddet i bestyrelsen i 2 år, hvor jeg især har bidraget til at få vedligeholdelsen af skolen sat lidt mere i system, hvor vi hele tiden må prioritere, da vi ikke har råd til alt det vi gerne vil have lavet.

Jeg er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og arbejder til daglig på en arkitekt tegnestue hvor jeg projekterer ombygninger, renoveringer, søger byggetilladelser, laver byggestyring mm.

Ud over at være en del af vedligholdelsesudvalget i bestyrelsen, har jeg også siddet i økonomiudvalget i 2 år. Både fordi jeg synes det er spændende at arbejde med, men også fordi det er så enormt vigtigt med en sund økonomi, da det er hele grundlaget for skolens eksistens.

Jeg er idræts- og forenings menneske, og bruger også en del af min fritid på at undervise piger i springgymnastik på eliteniveau.

Jeg ser frem til endnu et spændende år i bestyrelsen.

Suppleant for forældrekredsen: Jane Brisson

Mor til Frida i 7. klasse, 48 år og selvstændig familiebehandler. Jeg er uddannet pædagog, projektleder og behandler.

Jeg var bestyrelsesmedlem et år indtil generalforsamlingen. Jeg ønskede ikke genvalg, men jeg er glad for fortsat at kunne byde ind og følge med som suppleant.

 

Download Vedtægter

Hent de officielle vedtægter her: download PDF

Download Bilag til Vedtægter

Hent de officielle Bilag til vedtægter her: download PDF

Pin It on Pinterest

Share This