Er du interesseret i at høre mere om en plads på KØNG?Book en rundvisning

Et godt måltid tager tid, og på KØNG Friskole er der god tid til at spise. De voksne er rollemodeller, og gennem samtale og madoplevelser skabes nysgerrighed og mod på at smage og opleve nye retter og madvarer, samt øge elevernes selvhjulpenhed. Vi vil give børnene madglæde og madmod, som de kan tage med sig videre i livet.

Vi spiser sammen hver dag.

Måltidet på KØNG Friskole er mere end mad og mætte maver. Det gode måltid skaber glæde, nydelse, samvær, trivsel og lyst til at spise sundt og varieret.

Vi ved alle, det er vigtigt at spise sund mad i løbet af dagen – ikke mindst når man er barn. Sund mad påvirker børnenes indlæring, velvære og mulighed for at få en god dag i skolen.

Børnene får en forfriskning i pausen midt på formiddagen – det kan være frugt, en hjemmebagt bolle, en gulerod eller lignende.

Måltidet er ikke et afbræk i det pædagogiske arbejde, men udnyttes til at styrke elevfællesskabet og relationerne mellem de voksne og eleverne. At spise sammen understøtter følelsen af fællesskab og kan have en positiv indvirkning på elevernes trivsel. Måltidet giver plads til hygge og uformelle samtaler.

Kontaktoplysninger

Adresse:

KØNG Friskole
Fåborgvej 15, 5620 Glamsbjerg
CVR: 32434487

Tlf.nr.:

Mail:

Kontakt KØNG

    Pin It on Pinterest

    Share This